KAYSERİ / DEVELİ - Şahmelik İlkokulu

May

Şube Müdürlerimiz Sn. Hasan Tahtaoğlu ve Sn. Bekir Gökteke okul ziyaretleri kapsamında okulumuzu ziyaret ettiler. Yönetici ve öğretmenlerimizle eğitim- öğretim hakkında sohbet edip okulun işleyişi hakkında bilgi aldılar.Ayrıca sınıfları gezerek öğrencilerimizin okuma yazma durumlarına bakarak onlarla sohbet ettiler.Şube müdürlerimize ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Nis

Bu yıl ikincisi düzenlenen iftar programımızda kıymetli köylülerimiz ile bir araya gelmenin mutluluğunu yaşadık.Okulumuzda gerçekleşen programa Kuran-ı Kerim tilavetiyle başlandı.Okulumuz öğrencilerine Ramazan ayının manevi duygusu en güzel şekilde yaşatıldı.Programımıza destek olan Okul Aile Birliği üyelerine,programa maddi destek veren tüm hayırseverlerimize ve bizleri yalnız bırakmayan öğrenci,öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Ara

15 Temmuz Çocuk Gazetesi Özel Sayısını digital olarak okumak için tıklayınız.

Ara

Çevre ve Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı tarafından Türkiye genelinde başlatılan " Sıfır Atık Projesi" kapsamında, atık oluşumunun önlenmesinden başlayarak atıkların azaltılması, kaynağında ayrı biriktirilmesi, geçici depolanması, ayrı toplanması, taşınması ve işlenmesi süreçlerinin hepsini içine alan " Sıfır Atık Yönetim Sistemi " kapsamında okulumuz Sıfır Atık Belgesi almaya hak kazanmıştır. Emeği geçen personellerimize teşekkür ederiz.